Thursday, October 18, 2007

In the beginning....

Tere kõigile!

Pärast pikka maadlemist ja punnitamist on mul lõpuks oma blogi ülesse saadud. Ega seal midagi keerulist ju tegelikult ei olnudki, aga ma olen märganud, et ma tahan asju ikka nii teha, kuidas neid just parasjagu teha ei saa.

Igal juhul on miskit nüüd lõpuks valmis ja mul on väga hea meel oma esimeses postituses näidata ka oma esimest suuremamahulist traaditööd.


Paar õhtut tagasi valmis aga minu esimese tellimustööna üks tagasihoidlikum vasest vingerdis, millele mõne aja pärast (siis kui traadivarusid on jälle uuendatud) lisanduvad kõrvarõngad. Selle peal sai katsetatud ka keedetud munaga metalli oksüdeerimist.
Enne (before)

Pärast (after)
Hello everyone!

After an exhausting battle with my computer and technology I have finally succeeded in setting up my blog. It really isn’t all that hard, but I’ve noticed that I just like doing things the impossible or almost impossible way.

In any case, here it is. In this first entry I’m proud to present my first bigger wire wrapping project (first picture).
Also, a few nights before that I finished my first actual order which will soon be accompanied by a pair of matching earrings (as soon as my supply of wire is restocked). On this piece I also experimented with the egg oxidizing method, which turned out quite OK. I have posted before and after shots to display the results better.

10 comments:

Katrin mdmB said...

Oi kui tore! :) Väga kaunis blogi ja kaelakee on samuti imeilus!!!

Anonymous said...

Superilused tööd! :)

Terje said...

Blogi kujundus on kena!
Ja Sinu traadiväänamised ka!

Malle said...

Väga ilus blogi ja imekaunid ehted! Ootan uusi postitusi! ;)

Muhv said...

väga hea meel, et Sul ka blogi nüüd on. Väga ilus blogi, harmoneerub Su kaunite töödega kohe :)

Anonymous said...

Ühinen eelkommentaatoritega. Blogi kujundus kohe kutsub seda lemmikutesse lisama ja see teokarbikulon on lihtsalt vapustav! Väga peen ja korralik töö, ootan huviga uusi!
la perla

Anonymous said...

Superluks teokarbikee! Ja veel üks kena blogi, mida igapäevaselt piilumas käia...

Janalill said...

Uh! Tänan kõigile algaja julgustamise eest!
Igapäevaselt... eeh... jah, eks ma ürita :D

Anonymous said...

Väga ilus! su traadiväänamised on ikka supper ilusad.

Anonymous said...

You're just full of surprises! Loving the creativity and passion! Im so thankful for my pieces and so proud of you for making them!
Cant wait to see you soon!

xxx