Wednesday, November 7, 2007

Carrot party!!!

Minu vaseajastu on täies hiilguses kuid mitte enam kauaks! Ootan juba mõnda aega oma aegade suurimat tellimust FMG-st mis US posti kohaselt on nüüdseks jõudnud Eesti tolli. Kui see pakk ükskord ka minuni jõuab, siis on loota ka veidike vaheldust minu loomingusse.
Praegu siis järjekordsed kõrvarõngad... tundub, et viimasel ajal jätkub aega ja tuju vaid nende tegemiseks. See paar on küll spets soovi kohaselt tehtud, mis puutub värvi. Materjaliks ikka vana hea vask ja kivideks karneool, leid kohalikust vanalinna keldripoest :P Ma küll ei usu kõike seda õnnekivide ja raviomaduste juttu, mis puutub vääris- ja poolvääriskividesse, aga eks sellele, kes usub, toob tema usk just õnne ja tervist. Eks erinevad elemendid ju mõjuta küll üksteist ja ka inimkeha, kuid kas just märgataval määral, selles ei ole ma kindel. Kui mõni teadjam oskab seletada, kuulan rõõmuga.
Mis puutub pealkirja (porgandi pidu) siis see oli esimene asi, mis pähe kargas, kui neid kive ja nende värvi nägin.



Inglise keeles täna ei viitsi kirjutada... võibolla hiljem...
Check back for English later. Thanks!

4 comments:

Muhv said...

väga kenad need viimaste postituste kõrvarõngad! mulle ka sümpatiseerib vask. poolvääriskivi killud on ka väga armsad, jätavad palju soojema feelingu ehtest kui klaas.

Katrin mdmB said...

Spiraalid on nii ühtlased?! Vau! Lähed sterlingule üle?

Janalill said...

Spiraalid on sõrmede vahel keeratud, sest tangidega läksid sinka-vonkaliseks.
Ei saaks just öelda, et plaanis on sterlingule ÜLE minna... sellest natukesest, mis tulemas on, saab ehk maigu suhu, aga rahakott ega oskused ei võimalda veel päris sellist plaani pidada.

Indrek said...

Vahva. Sain eile käe valgeks sama kunsti vallas. Kärdlas oli tööõpetajatele koolitus. Kummardus eesminejatele, muudkui vaata ja imesta.