Thursday, November 15, 2007

Swarovski chandelier

Sain lõpuks kätte oma paki FMGst, mis oli pungil igasugu mõnusatest jubinatest. Kõigest praegu rääkida ei jõua, aga näitan oma esimest katsetust sterling hõbetraadi ja swarovskitega. Ega peale vaadates suurt erinevust hõbetatud traadiga võrreldes ei märka, aga aja möödudes hakkab materjali kvaliteet end ilmutama... loodetavasti. Sarnaseid kõrvarõngaid nägin kellegi isetegija blogis, kuid ei mäleta, kelle omas, ning sealt ka inspiratsiooni saadud. Vabandan, et ei mäleta nimeliselt mainida. Roheline minu lemmikvärvide hulka just ei kuulu, aga oliiviroheline ja selline tumedam samblaroheline on hästi kiftid näiteks koos tumelilla või vanaroosaga :P

I have finally received my package from FMG which was full of all kinds of fun stuff. I don't have time to talk about it all, but I will show you my first experiment with sterling silver wire and swarovski's. It's hard to tell the difference from silver plated wire by just looking at it, but the quality of the material should reveal itself as the time goes by... I hope. I saw a similar design on someone's blog, but I can't remember exactly where, so I apologize for not being able to refer to the author by name. Green is not one of my favorite colors, but olive green and darker moss green look really good with dark purple or pale pink.

3 comments:

Katrin mdmB said...

Väga kaunid! Õrn ja naiselik! Kas see paar läheb ka oksüdeerimisele?

Malle said...

Ha-haa! Roheline on just minu lemmikvärv ja mul on rohelised silmad ka. Kuuldavasti pidid roheliste silmadega head inimesed olema! ;) Ilusad kõrvakad on!!!

Janalill said...

ma arvan, et selle paariga ma ei hakka oksüdeerimisega jamama, jätan nii kuis on. Pärast oleks nii peeneid metallosi ka veidi raske poleerida.