Tuesday, January 15, 2008

Crazy Horse Days!!!

Juba mõned päevad tagasi sai valmis kulon, mis on inspireeritud jällegi sellest Eni Okeni sõrmusest, mida mõned nädalat tagasi näha sai. Kiviks on sellise lõbusa nimega poolvääriskivi Crazy Horse Stone (hullu hobuse kivi). Eriti kõrgelt ta hinnatud ei ole, kuid mulle jäi ta silma oma ilusa roosa tooniga. Oksüdeeritud vask läheb sellega võibolla et liigagi hästi kokku, tundub ehk liialt toon-toonis kiviga, aga selle ehte puhul mulle päris nii meeldibki. Keega ei hakanud ertiti pingutama, sest lihtsam lahendus keti näol tundus selle töö juurde paremini sobivat.
Oh kuidas ma ootan juba kevadet, millal päikes ning päevavalgust rohkem näha saaks!!





I finished this pendant few days ago already, inspired by the Eni Oken freeform ring, that I showed some weeks ago. For the stone I used semi-precious stone called Crazy Horse Stone :D. It doesn't seem to be too highly valued, but I was attracted to its pink color. Antiqued copper matches the stone maybe even too well, not showing the stone enough, but I quite like it with this piece. I didn't put much effort into the necklace, because the simpler solution in the face of this chain seemed to fit this pendant better.
Oh how I long for the spring to be here with the sun and more daylight!!

9 comments:

Christina J. said...

I like the copper on this piece. I think it's really pretty. You do really nice wire work.

MARRE said...

superilus! mulle väga meeldib, et traat ja kivi toon toonis on.Väga ilus traat üldse. kust sa said, kui tohib küsida?

Katrin mdmB said...

Mõnusad toonid - midagi magusat ja šokolaadiga tuleb silme ette :)

Lucy said...

Mulle meeldib see lihtne lahendus, selle ripatsi juurde polegi midagi muud tarvis. Ja nagu ma juba ütlesin too kord, väga ilus ripats!

Muhv said...

ülemõistuse ilus!

Janalill said...

M.- Traat on ilus tõesti, mulle ka meeldib :P Seda traati ostan Helmehaldjast, on selline tavaline "puhas" vasktraat, mida pärast töö valmimist oksüdeerin (mitte munaga) ning siis poleerin.

Janalill said...

Thank you, Christina :) I try my best to do a decent job

siuu said...

tõesti supertulemus, väga meeldib! millega sa oksüdeerid, et nii ilus jääb?

Janalill said...

Tänan kiidusõnade eest! Oksüdeerin hõbeda oksüüdiga, mida pikka ootamise ja jahtimise järel hankisin Tallinna Juveeli poest. Jätab väga ilusa ühtlase tulemuse ning pärast on traati ka väga lihtne poleerida.