Friday, January 25, 2008

January - white/valge

Nii, ma sain lõpuks valmis oma Värvispektri jaanuarikuu projekti. Mul on nii hea meel, et võtsin kätte ja otsustasin liituda!! Eks näis, kuidas järgnevatel kuudel läheb, aga proovin korralik olla! :D
Ma ei ole eriti komplekte varem teinud... vist... ei mäleta hästi enam, järelikult pole ammu teinud :P aga selle komplekti üle on mul küll hea meel. See on täitsa minu maitse järgi tehtud ka, nii et kui ta ka mul soovijate puuduse tõttu seisma peaks jääma, siis kannan teda ise suure uhkuse ning hea meelega.
Idee kohta ei oska öelda, kust tuli. Võibolla on kuskilt nähtud ning siis ajusoppi pidama jäänud, kust nüüd ennast ilmutas. Minule ei paista ta eriti originaalne, aga see on ka võibolla sellest tingitud, et olen nii kaelakeed kui kõrvarõngaid hulga tunde vahtinud (töö käigus ikka (: )



I have finally completed my January assignment for the Color Specter project. I am so glad I decided to join! We'll see how I do in the coming months, but I promise to try to be good! :D
I don't think that I have made too many sets before... I think.... can't really remember, so I suppose not recently. I truly like this set! It is much after my liking, so if it should remain in my hands due to the lack of interest, I shall wear it proudly and gladly.
Concerning the idea, I don't know where I got the inspiration from. I might have seen something similar some place and it revealed itself now. It doesn't seem too original to me, but that could be because of staring at them for hours while working on them.

4 comments:

Katrin mdmB said...

No supper komplekt ju :P Oksüdeeritud hõbe ja pärlid - klassikaline kombinatsioon ja veel nii ilusas teostuses!
Mind huvitab, kust on pärit see kett ;)

Janalill said...

Aitähhhh!!! Kett on pärit Pärnu mnt. Juveeli poest, hakkas ükskord silma (mingi 80eeku oli vist), mõtlesin kasutada mõne käeehte juures, sest sellel on sellised mõnusamad suuremad lülid, aga sobis sellesse komplekti paremini.

Unknown said...

väga kenad... et neid ise kanda, ei olnud just tark nende pilt netti riputada - nii nad küll seisma ei jää :)
aga mis kingituse sa endale sünnipäevaks meisterdasid?

Janalill said...

veel pole miskit jõudnud meisterdada endale... ei tea, kas viitsingi.
Tegelt tahaks sünnipäevaks hoopis ennast poputada mõne teise meistri tööga.